Več o Doro

Leta 2007 je podjetje Doro predstavilo prvi resnično enostaven telefon namenjen seniorjem. Danes delamo samo to – iščemo načine, kako poenostaviti življenja oseb v zlatih letih. Redko nas uvrstijo med velikane v mobilni industriji, a našim uporabnikom je veliko bolj pomembna enostavna uporaba, kot sledenje množici.

Minilo je 40 let,  a kanček uporništva ostaja

Težko si predstavljamo, da se je naša zgodba začela daljnega leta 1974 s faksom. Uvozili smo jih na Švedsko in s tem pripomogli k razbitju monopola na trgu. Danes drugim pomagamo do svojih osebnih zmag. Kako? S prilagajanjem sodobne tehnologije, tako da jo je lažje slišati, brati in uporabljati. S tem omogoča ljudem bližino, uživanje v življenju in občutek varnosti.

Ne le za seniorje – leta so samo številka

Veliko ljudi, ki sami sebe ne uvrščajo med seniorje, ceni naše izdelke. Neradi so predalčkani po kategorijah ali označeni s številko. Veliko časa so že tu, veliko so videli in doživeli ter vedo, kaj želijo.

Doro design – Naj bo enostavno! Naj se sveti!

Izdelati zapletene in neprivlačne izdelke je enostavno. Izziv je narediti enostavne izdelke z dobrim okusom. Od našega prvega klasičnega telefona do zadnje generacije enostavnih pametnih telefonov imajo naše ekipe oblikovalcev en glavni cilj: oblikovati enostavne, a ne dolgočasne izdelke! Enostavna uporaba, združena z dobro obliko, zvokom in odlično vizualno izkušnjo je to, zaradi česar se naši telefoni svetijo! Čeprav smo ponosni, da smo dobitniki več mednarodnih priznanj za oblikovanje izdelkov in inovacij, nam največ pomeni pohvala naših uporabnikov!