My Doro Manager

IDEALEN SPREMLJEVALEC ZA UPORABNIKE TELEFONOV DORO

My Doro Manager je priročna spletna storitev, zaradi katere boste še bolj veseli, da imate telefon Doro. Samo prijavite se v spletno mesto in že boste lahko s katere koli lokacije enostavno upravljali nastavitve in vsebino v vašem telefonu. Ponuja tudi izjemno priročen način prenosa podatkov na nov telefon. Sorodnikom ali prijateljem pa omogoči, da vam pomagajo ne glede na to, kje so. Če pa razmišljate o prehodu z običajnega mobilnega telefona Doro na naše priročne pametne telefone, vam bo storitev My Doro Manager še dodatno olajšala ta prehod.KAKO DELUJE 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care

UŽIVAJTE V DALJINSKEM UPRAVLJANJU

OGLEJTE SI VIDEO VADNICE

VARNOSTNO KOPIRANJE KORISTNIH PODATKOV 

Storitev My Doro Manager je bila ustvarjena z mislijo na seniorje, ki imajo v lasti pametni telefon Doro, in ljudi, ki jim pomagajo. Zaupanja vrednim osebam omogoča dostop za daljinsko upravljanje telefona. Prilagoditev osvetlitve, zvoka ali drugih nastavitev. Nastavite številke za hitro klicanje in gumb za pomoč. Dodajte stike, posodobite jih po potrebi in še veliko več.

                                                          

Storitev My Doro Manager omogoča dostop do koristnih vadnic, ki prikazujejo, kako lahko čim bolj uživate v uporabi vašega novega pametnega telefona. Oglejte si, kako enostavno je brskati po spletu, nastaviti e-pošto in delati z njo, dodati aplikacije v telefon in še veliko več.

                                                        

Več kot uporabljate vaš pametni telefon za dostop do priljubljenih spletnih strani, fotografiranje in snemanje videoposnetkov, dodajanje stikov, uporabo aplikacij ipd, več podatkov se bo zbralo v telefonu. Storitev Doro Manager je najenostavnejši način za varnostno kopiranje teh koristnih podatkov, da jih lahko pozneje po potrebi prenesete v nov telefon.

Connect and Care Shared reminders                               To do list                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

DELITE FOTOGRAFIJE IN VIDEOPOSNETKE

ISKANJE IZGUBLJENEGA TELEFONA

                                            

Želite na enostaven način deliti fotografije in videoposnetke z družinskimi člani in prijatelji? Storitev My Doro Manager ponuja funkcije, ki jih potrebujete za enostaven prenos fotografij v telefon in iz njega, organizacijo teh fotografij v albume in delitev teh albumov z drugimi, za katere veste, da bodo uživali ob njihovem ogledu.                                                

                                                    

Ste izgubili telefon? Sprostite se, globoko vdihnite in se prijavite na spletno mesto Mydoromanager.com s katerega koli računalnika ali naprave z dostopom do spleta. Od tu lahko poskusite najti telefon, tako da preverite njegovo GPS-lokacijo ali pa sprožite zvonjenje. Če sumite, da je bil ukraden, ga lahko zaklenete in tako preprečite nepooblaščeno uporabo.

BREZPLAČNA STORITEV Z ENOSTAVNIM ZAČETKOM UPORABE

Če imate združljiv* pametni ali običajni telefon Doro, prek vašega računalnika ali druge naprave z dostopom do spleta preprosto obiščite naslov Mydoromanager.com in ustvarite račun. Storitev je popolnoma brezplačna! Ko registrirate pametni telefon, lahko zaupanja vreden sorodnik ali prijatelj, ki ste mu dovolili dostop, odpre lasten račun in že vam lahko pomaga.

NIMATE PAMETNEGA TELEFONA? BREZ SKRBI.

Seniorji, ki ne želijo pametnega telefona, lahko storitev My Doro Manager uporabljajo tudi z izbranimi običajnimi telefoni Doro*. Vi ali zaupanja vreden sorodniki oziroma prijatelji se lahko prijavite v spletno mesto Mydoromanager.com in tam opravite naslednje

·         prilagodite nekatere nastavitve (velikost besedila, tipke za hitri klic, jezik in gumb za pomoč)

·         dodajate vnose v koledar

·         urejate stike

·         delite fotografije

POGOSTA VPRAŠANJA

V: Koliko stane?
O: Brezplačno je.

V: Kakšna je razlika med storitvama My Doro Manager in Doro Connect & Care?
O: Storitev My Doro Manager je bil včasih tako kot Doro Connect & Care® aplikacija, ki je bila prednameščena v določenih telefonih. Vendar smo jo znova zasnovali kot priročno spletno storitev za lastnike telefonov Doro. Storitev Doro Connect and Care® je po drugi strani aplikacija, ki ponuja še več funkcij. Z njeno pomočjo lahko omrežje družinskih članov in prijateljev skrbi za ljubljeno osebo, tako da spremljajo njihovo vsakodnevno stanje, se odzivajo na zahteve po pomoči in nujne alarme ali pa komunicirajo prek enostavnega sistema za sporočanje – vse v eni, izjemni aplikaciji.