Connect & Care®

BLIZU, NE GLEDE NA TO, KAKO DALEČ STE

Storitev Doro Connect and Care® je enostavna za uporabo in vam pomaga uživati v življenju, vendar vas ohrani povezane in v stiku. Preprosto poskrbi, da bo vse v redu, ne da bi pri tem ovirala vaš življenjski slog. To stori tako, da ustvari podporno omrežje med vašimi prijatelji, družino in drugimi ljudmi, ki jim zaupate. S storitvijo Doro Connect and Care je vse lažje, tudi preproste stvari, kot je pomoč pri vsakodnevnih nakupih ali prilagoditev nastavitev telefona.

RAZLIČNE POTREBE - ENA REŠITEV


"BI MI LAHKO KDO POMAGAL?"
Zahteve po pomoči vam olajšajo vsakodnevna opravila, na primer menjavo žarnice ali nakup mleka v trgovini."NA POMOČ! NA POMOČ!"
Z alarmom, ki ga sprožite prek gumba za pomoč na telefonu, lahko obvestite celotno omrežje ljudi, da nujno potrebujete pomoč. "NE SLIŠIM TELEFONA"
Z oddaljeno pomočjo lahko nastavitve, kot so zvoki, glasnost in podobno, nastavite z oddaljene lokacije, ne da bi bili tam osebno.

BREZPLAČEN PREIZKUS IN ENOSTAVNA NASTAVITEV

Storitev Doro Connect and Care je prednaložena v večini pametnih telefonov Doro**. Uporabnik Doro ali pa sorodnik lahko nastavi račun in ustvari omrežje pomočnikov. V omrežje lahko nato povabi ostale prijatelje in družinske člane. Ti prenesejo brezplačno povezano aplikacijo, ki jo lahko uporabljajo na svojem pametnem telefonu.BREZPLAČEN PREIZKUS IN ENOSTAVNA NASTAVITEV

Storitev Doro Connect and Care je prednaložena na večini pametnih telefonov Doro**. Uporabnik Doro ali pa sorodnik lahko nastavi račun in ustvari omrežje pomočnikov. V omrežje lahko nato povabi ostale prijatelje in družinske člane. Ti prenesejo brezplačno povezano aplikacijo, ki jo lahko uporabljajo na svojem pametnem telefonu.


Prvo leto uporabe storitve je brezplačno. Po tem bo en uporabnik (oseba, ki je ustvarila omrežje, ali uporabnik telefona Doro) plačeval mesečno naročnino 2,99 evrov na mesec. Storitev bo za vse druge člane omrežja ostala brezplačna.              

 

Na voljo za Android in iOS

Descarga ahora Connect and Care      Descarga ahora Connect and Care

KAKO DELUJE


Connect and Care Network of Carers

      Assistance button

      Connect and Care

OMREŽJE SKRBNIKOV   GUMB ZA POMOČ   GPS-LOKACIJA


Bilo bi lepo, če bi nekdo od vaših bližnjih lahko oglasil, vsakič ko kaj potrebujete, vendar to pogosto ni mogoče zaradi prevelikih razdalj in zasedenih urnikov.
Z uporabo storitve Doro Connect and Care lahko enostavno ustvarite omrežje družine in prijateljev ter ostanete v stiku z njimi. S tem boste razširili krog povezanih ljudi, na katere se lahko zanašate za podporo.                                          

 

Vgrajen gumb za pomoč na vašem pametnem telefonu Doro lahko nastavite, tako da v nujnem primeru opozorite svoje omrežje Connect and Care. Oseba, ki se odzove na klic na pomoč, lahko nato obvesti druge člane omrežja.
Oseba, ki se odzove na opozorilo, prejme tudi sporočilo o lokaciji.

 

Funkcija GPS, ki je vgrajena v storitev Doro Connect and Care, vam omogoča obveščanje družine in prijateljev v vašem omrežju o vaši trenutni lokaciji. Deluje tudi skupaj z gumbom za pomoč in pošlje vašo GPS-lokacijo v nujnem primeru.                          

 
Connect and Care Shared reminders                                 To do list       Activity log
SKUPNI OPOMNIKI   SEZNAM OPRAVIL   DNEVNIK AKTIVNOSTI

Ko vam spomin začne pešati, se lahko pomirite s tem, da vam bo storitev Doro Connect and Care pomagala slediti pomembnim dogodkom in sestankom. Vsi člani omrežja lahko dodajo opomnik v vaš telefon, ki vas zadosti vnaprej nežno spomni na dogodek.
Vsaka zahteva za pomoč ni nujna. S storitvijo Doro Connect and Care lahko enostavno dobite pomoč celo za vsakdanje stvari, kot so vsakodnevni nakupi. Skupni seznami opravil omogočajo enostavno usklajevanje opravil med člani omrežja.
Prav tako se ne boste počutili, kot da preveč zahtevate od ene osebe.                                                                                                                                               

 


Funkcija dnevnika aktivnosti beleži, kdaj ste se nazadnje oglasili na klic, in obvesti druge člane omrežja, če obstaja razlog za zaskrbljenost.
Če na primer zgrešite določeno število klicev, bo storitev Connect and Care samodejno poslala opozorilo, da lahko drugi enostavno preverijo, ali je vse v redu z vami.                                                                                                                                                                                           

 

ODDALJENA NASTAVITEV

Ni zadosti glasen? Presvetel zaslon? Brez skrbi. Kdorkoli v vašem omrežju lahko uporabi oddaljeno pomoč in enostavno nastavi zvoke, zvonec in glasnost zvočnika telefona, jakost osvetlitve zaslona, velikost besedila ipd. Še več, to lahko storijo s svojim telefonom. 

 

POGOSTA VPRAŠANJA

V: Ali storitev Connect and Care deluje tako v sistemu Android kot v sistemu iOS?
O: Da.

 

V: Koliko stane?
O: Storitev Doro Connect and Care je vedno brezplačna za sorodnike in prijatelje, ki so se pridružili omrežju. Prvo leto je brezplačno celo za osebo, ki je ustvarila omrežje. Po poteku tega obdobja se zaračuna letna naročnina v višini 2,99 evra na omrežje.

 

V: Ali za uporabo storitve  Connect and Care potrebuje pametni telefon Doro ali bo sistem deloval na katerem koli telefonu?
O: Senior, za katerega je omrežje ustvarjeno, mora imeti pametni telefon Doro s prednastavljeno storitvijo Doro Connect and Care. Sorodniki, prijatelji in druge osebe, ki so povabljene v omrežje, lahko prenesejo aplikacijo v pametni telefon s sistemom Android ali iOS.

 

V: Ali lahko na mamin stari pametni telefon Doro namestim storitev Connect and Care?
O: Nekateri starejši modeli telefonov ne podpirajo storitve Doro Connect and Care. Informacije o združljivosti so na voljo na strani aplikacije v trgovini Google Play.

 

V: Uporabljam storitev Doro Experience/My Doro Manager. Zakaj bi preklopil na storitev Connect and Care?
O: Storitev My Doro Manager ni več na voljo kot aplikacija za pametne telefone, ampak samo kot spletna storitev, v katero se lahko prijavite na naslovu Mydoromanager.com. Vendar so vse glavne funkcije storitev Doro Experience in My Doro Manager zdaj vključene v najnovejšo različico storitve Doro Connect and Care, poleg tega pa vam ta aplikacija zagotavlja številne dodatne funkcije. S storitvijo Doro Connect and Care lahko omrežje družinskih članov in prijateljev skrbi za ljubljeno osebo, tako da spremljajo njihovo vsakodnevno stanje, se odzivajo na zahteve po pomoči in nujne alarme ali pa komunicirajo prek enostavnega sistema za sporočanje – vse v eni aplikaciji.